Én egy olyan fickó vagyok, aki szeret reggelente enni. Nem vagyok szigorú magamhoz, szeretek én más napszakban is enni - a reggeli viszont kiemelt figyelmet érdemel. Két módon szokott indulni a reggelem: vagy futok reggel vagy nem (ez olyan, hogy a világon kétféle ember létezik - az egyik szerint a világon kétféle ember létezik, a másik szerint nem).

Ha reggel futok, akkor könnyen megehető, édes dologra vágyom igazán. Az se baj ha folyékony. Fogok egy almát/körtét/epret/málnát vagy bármilyen más gyümölcsöt, aztán belerakom a turmixgépbe. Teszek mellé opcionálias gyömbért, vörösáfonyát, diót, mákot vagy bármi mást. Adok hozzá valamilyen ízű fehérjeport (lényegtelen milyen, mert a végeredmény kétszer úgy sem tud ugyanaz lenni) és vizet. A mai újításom egy darab nyers tojás volt, amiről nem mondom hogy érezhető változást hozott, de elégedettséggel töltött el a jelenléte. Megnyomom a gombot. Ez után megnyomom a turbógombot is. A végeredmény egy joghurt állagú trutyi lesz, amihez már csak zabpelyhet adok és kész a reggeli!

Ha reggel nem futok, akkor csokis müzlit eszek tejjel, amiket még vasalás előtt mutatok be egymásnak, hogy legyen idejük megismerkedni, amíg az inggel elkészülök. Szeretem ha jól megszottyad a müzli.

Kaptam egy csomó rajongói levelet, hogy ezeket a reggeliket fényképezzem le, mert sokkal jobban megjönne hozzá a kedvetek. Hát nem fogom.