Földön, vízen, levegőben - akár ez is lehetne a BKV jelszava, de nem az. Őszintén szólva, nekem fogalmam sincs mi lehet a BKV jelszava (még a saját jelszavam sem végleges - és addig nem is szeretnék beszélni róla), de valami olyasmit tudnék elképzelni, mint pl:

  • "Utazz ismerős helyekre idegen emberekkel" - amolyan francia idegenlégiósan, csak itt nem kell megölni senkit
  • "Közelebb, mint gondolnád" - mikor először nem érted mi ez a szag, de aztán rájössz hogy az egyik utitársad
  • "Olykor gyorsabb, mint gyalog" - csak őszintén! A HR-es azt mondta, hogy ez most az új trend

Egy rahedli tanulmány megállapította már, hogy a legtöbb bacival nem is a WC ülőkéjén fogunk találkozni, hanem a telefonunkon, bevásárlókocsi fógókáján, illetve a tömegközlekedési kapaszkodókon. Gondolom, hogy nem azokra a bacikra gondolnak, amit olyan lelkesen viszünk be az élőflórás tejtermékekkel. Pedig mennyivel olcsóbb és időtakarékosabb lenne, ha elég lenne reggel megnyalogatni a metrókapaszkodót, és hipp-hopp helyreállna a bélflóra (mondjuk aki épp léböjtkúrázni akar az ne vesse el az ötletet).

Én igyekszem mindig elengedett kézzel utazni. Néha előfordul, hogy nagyot fékez a jármű, és olyankor általában egy utitárs ölében kötök ki. De ez nem akkora katasztrófa, hiszen volt már olyan, hogy így ismerkedtem meg egy lánnyal, és eljött utána randizni! Na jó ez nem igaz.